Ja bym sie skusil na cos takiego :
Zmiana sytuacji finansowej - poszukiwania nówki czas zacząc
Zwiń
X
-
Ale się uczepiliście chłopaka :wink: Chciał kupić nowe, doposażone i małe to kupił. Rozumiem jakby w tej cenie BMW sprzedawali , ale zrozumcie , że nie dla każdego Sandero, Punto czy Clio jest lepszym wyborem. Za 45 tys też bym go w życiu nie kupił. Octavii w wersji elegance też bym nie kupił, a część z Was kupiła i pewnie nie narzeka.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Big WojtekAle się uczepiliście chłopaka :wink: Chciał kupić nowe, doposażone i małe to kupił. Rozumiem jakby w tej cenie BMW sprzedawali , ale zrozumcie , że nie dla każdego Sandero, Punto czy Clio jest lepszym wyborem. Za 45 tys też bym go w życiu nie kupił. Octavii w wersji elegance też bym nie kupił, a część z Was kupiła i pewnie nie narzeka.
Komentarz
-
-
Własnie wróciłem z salonu. Po tym co usłyszałem zrezygnowałem z zakupu. Pan mi uprzejmie powiedział ze auto będzie najwczesniej na wrzesień lub październik, lub później ze wzgledu na trudna sytuacje w Japonii.
Po tej kwestii zrezygnowałem, a wam co sie stało, przedtem fajnie a teraz jak podjąłem decyzje to negatywy?
Co do Golfa to nie jest czysta sprawa, ktoś kupił diesla zrobił nim 25 tys km i to we Francji, po czym roczne auto sprzedaje?
Komentarz
-
-
mati160, bogatemu nie zabronisz. Sam widziales chyba, ze czyjs kuzyn z OCP sprzedawal roczna ( a nawet nie ) Jette, bo chcial nowa po FL.
Kwestia tylko dokladnego zbadania autka i tyle.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160Własnie wróciłem z salonu. Po tym co usłyszałem zrezygnowałem z zakupu. Pan mi uprzejmie powiedział ze auto będzie najwczesniej na wrzesień lub październik, lub później ze wzgledu na trudna sytuacje w Japonii.
Po tej kwestii zrezygnowałem, a wam co sie stało, przedtem fajnie a teraz jak podjąłem decyzje to negatywy?
Co do Golfa to nie jest czysta sprawa, ktoś kupił diesla zrobił nim 25 tys km i to we Francji, po czym roczne auto sprzedaje?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160Note nie przyuważylem w twoich propozycjach szczerze mówiąc
Aha, tu moje "perypetie" zwiazane z (prawie) zakupem NOTE...: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...highlight=note
Komentarz
-
Komentarz